Hyra

Beskrivning:
Du vet att du behöver en eller flera truckar. Du behöver några funktioner, och du vill definitivt inte äga en truck. Du vill koncentrera dina ansträngningar på ditt företags kärnverksamhet. Det här är de viktigaste förutsättningarna för dig att välja hyra som hyresform. Uthyrning är långtidshyra, vanligtvis 3-5 år. Därför förser vi dig med den bästa truck efter dit behov du har och tillhandahåller en fast hyreskostnad per månad; en månadskostnad som inkluderar service och reparation. Det enda du behöver lägga till är förare och bränsle.

Du får en fast månadskostnad som gör det enkelt att budgetera dina truckkostnader. Du är flexibel - du kan byta truck om dina behov ändras.

Hyra
Det finns så många fördelar att hyra truckar.

Ingen överkapacitet
Hyrflottans gaffeltruckar och låga hissar från J.A TRUCK AB är alltid redo. Därför behöver du inte belasta din budget med extra investeringar för att hantera oväntade toppbelastningar. Säsongsändringar i arbetsbelastningen kan enkelt fixas. Långtidsutgifter för ränta, skatt, försäkring, underhåll, batterivård etc. behöver du inte oroa dig för. Trucken är allt!

Om din egen truck plötsligt är ur drift behöver du inte oroa dig för leveranstider. Bara ring! 046-705900.

Hyran kan skrivas av helt.
Hyreskostnaderna är 100% avdragsgilla som driftskostnader. Uthyrningstruckar sänker den beskattningsbara vinsten.

Du kan testa en truck.
J.A TRUCKs hyreservice ger dig möjlighet att testa en truck du kanske vill köpa. Och på detta sätt kan du testa det under de verkliga förhållandena som råder i ditt företag.

Den senaste tekniken.
Hyra truckar från J.A TRUCK AB är vanligtvis inte äldre än tre år. Detta innebär att du får en hyrestruck som alltid är uppdaterat med den senaste tekniken. Våra tekniker testar alltid lastbilarna noggrant innan de hyrs ut. Dessutom garanterar regelbundet underhåll att de föreskrivna säkerhetsföreskrifterna följs.