NU SÖKER VI ÄNNU EN SERVICETEKNIKER VERKSTAD.

Med Sverigeagenturen för YALE erbjuder JA TRUCK AB ett av Sveriges snabbaste växande truckvarumärke, med en bredd av truckar som utvecklats utefter världsmarknadens behov. Inom ett nätverk av kontor, verkstäder och återförsäljare finns uthyrning och försäljning av nya och begagnade truckar, truckservice, reservdelar, rådgivning, och mycket mer att tillgå.

JA TRUCK AB special anpassar truckar för specifika branscher eller efter andra önskemål. JA TRUCK AB erbjuder totallösningar med rätt truck, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering.

JA Truck AB grundades 1998 och företaget har sedan dess präglats av nytänkande utifrån marknadens behov.

Med huvudkontor i Löddeköpinge och filialer i övriga delar av landet är vår ambition att förse Sveriges truckmarknad med den bästa trucklösningen.

Vi tar löpande emot ansökningar och de skickas till:

VD Jörgen Alfelt, jorgen@ja-truck.com

NU SÖKER VI ÄNNU EN SERVICETEKNIKER PÅ FÄLTET.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras truckar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor, cirka 10 servicetekniker, att bolla dina dagliga utmaningar med.
Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar.
Du sköter företagets, kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar.

Din profil

Vi söker dig som har goda kunskaper om mekanik, elektronik och hydraulik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Meriterande är erfarenhet av just truckar, lantbruks- och/eller entreprenadmaskiner.
Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbeta effektivt för att lösa kundernas behov.

Du är van av att jobba ute på fältet och trivs att skapa goda relationer med dina kunder ute på fältet.

Din personlighet är av största vikt för tjänsten. Du är strukturerad och disciplinerad i ditt arbete och att ta eget ansvar, initiativ och vara kreativ i ditt arbete trivs du med.

Vi tar löpande emot ansökningar och de skickas till:

VD Jörgen Alfelt, jorgen@ja-truck.com

NU SÖKER VI ÄNNU EN SÄLJARE.

Nu söker vi fältsäljare som vill arbeta med att sälja våra truckar till företag runt om i Sverige med utgångspunkt i eget distrikt. I rollen som fältsäljare blir du ansvarig för hela säljprocessen, från att boka besök till att erbjuda en passande lösning på plats hos kunden och komma till avslut. Att vårda dina kundkontakter är också en stor del av arbetet, vi tror på långsiktiga affärer.

Säljkulturen hos JA TRUCK AB präglas av en vinnande inställning, högt tempo och stort kundfokus. Vi vet att detta är byggstenar som behövs för att lyckas. Vid start får du genomgå vår säljutbildning där vi ger dig de rätta verktygen och tips och trix för att lyckas i din roll.

Vi söker dig som är engagerad till tusen och som tycker om att göra affärer. Om du har tidigare erfarenhet av försäljning är det självklart meriterande men din vilja och dina personliga egenskaper värdesätter vi mycket högre. Om du har lätt för att inge förtroende, tycker om att ge god service samt vill ha en föränderlig vardag är du troligtvis den vi söker.

Tjänsten kräver B-körkort. Eftersom all försäljning involverar telefon- samt mejlkontakt vill vi att du kan tala och skriva obehindrat på svenska. Vi tillämpar provisionsbaserad ersättning utan något som helst lönetak.

Vi tar löpande emot ansökningar och de skickas till:

VD Jörgen Alfelt, jorgen@ja-truck.com