Utilev-truckar

Utilev-truckar

UTILEV

Truck du kan lita på. Dagens snabba rörliga värld finns det en ständig drivkraft för att transportera varor från en plats till en annan effektivt, till låga kostnader och i tid, för att tillgodose behoven hos både industrin och konsumenterna. För att möta dessa krav levererar UTILEV-sortimentet av prisvärda truckar pålitliga och kostnadseffektiva materialhanteringslösningar för applikationer i många branscher, särskilt där användare behöver utrustning utan avancerad funktionalitet eller tillbehör.

UTILEV

Gaffeltruckar levererar en otydlig, okomplicerad metod för materialhantering. Produktsortimentet är utformat för att vara enkelt att använda och underhålla, och stöds av en standardgaranti och omfattande tillgänglighet av delar.

Enkel att använda

Det ergonomiskt utformade förarutrymmet med en välkänd fordonslayout gör att operatörerna kommer att kunna arbeta bekvämt och förhindra trötthet under hanteringen. En rad standardfunktioner och alternativ hjälper till att säkerställa att trucken är konfigurerad efter applikationens behov.

Lätt att underhålla

Tack vare komponentens enkelhet och specifikationer kan service utföras även om datorer, bärbara datorer eller diagnosverktyg inte är tillgängliga.

Prisvärd att äga

Användningen av beprövade, högkvalitativa, robusta komponenter, effektiv filtrering och utmärkt kylning resulterar i tillförlitlig drift och lägre slitage. Detta - tillsammans med snabb tillgänglighet av kostnadseffektiva reservdelar - bidrar till att minska service- och underhållskrav och kostnader.

UTILEV

Gaffeltruckar erbjuder en idealisk lösning för drift där trucken måste arbeta under begränsade perioder under arbetsveckan

Besök varumärkets hemsida