Nya Truckar

 

                       

 

 

BATTERIDRIVNA TRUCKAR

Vi erbjuder ett komplett program av batteridrivna motvikstruckar med AC teknologi. AC ger utmärkta prestanda, mycket mjuk och exakt körning och låg energiförbrukning. Vi har maskiner i lyftkapacitet 1,0 till 5,5 ton i batteriutförande. All tänkbar utrustning från aggregat till fabrikshytter och svensktillverkade hytter av mycket hög kvalitet.

DIESEL OCH GASOLDRIVNA TRUCKAR

Diesel och gasoltruckar med lyftkapacitet från 1,5 till 16 ton. Våra 1,5 till 16tons maskiner är i helt nytt utförande nu hösten 2005 med ett stort antal revolutionerade tekniska lösningar som ger mycket fina köregenskaper och tillförlitlig hantering. Ett stort urval av utrustningar och modeller.

STÖDBENSTRUCKAR

Stödbensprogrammet från ledtruckar till skjutstativtruckar, högplocktruckar och vridgaffeltruckar. Merparten av maskintyperna i AC utförande med marknadens bästa prestanda och lägsta underhåll. kolla in produkterna på www.yale.com

 

              


 

 

El 1,5t till 2,0tEl 1,5t till 3,5tDiesel 1,5t till 10t

 


SAFELIFT, kampanjpris 75000:- exkl moms

Gäller till 31/1-18.

Normal Pris är 89000:- exkl moms.

Liften har en arbetshöjd upp till 5 meter, vilket medför att de flesta användningsområden inomhus täcks.

Max lyft vikt 180kg. Batterier 2x75Ah. Uppfyller högt ställda EU-krav på säkerhet, prestanda och kvalitet.

Teknisk data

  • Typ: Safelift Movearound MA3000

  • Utförande: Med elektronisk framdrift.

 

 
 
 

SVENSK TILLVERKNING I VÄRLDSKLASS

I vårt sortiment finns ett tiotal basmodeller, med allt från ståstaplare till plocktruckar. Samtliga truckar är konstruerade för att klara tuffa miljöer utan driftsstopp. En del av produktionen är även inriktad på konstruktion av specialtruckar utifrån kunders önskemål.