Nya Truckar

 

                       

       www.yale.com.                                                          www.utilev.com


BATTERIDRIVNA TRUCKAR

Vi erbjuder ett komplett program av batteridrivna motvikstruckar med AC teknologi. AC ger utmärkta prestanda, mycket mjuk och exakt körning och låg energiförbrukning. Vi har maskiner i lyftkapacitet 1,0 till 5,5 ton i batteriutförande. All tänkbar utrustning från aggregat till fabrikshytter och svensktillverkade hytter av mycket hög kvalitet. Garantier 12 månader på fabriksnya truckar.

DIESEL OCH GASOLDRIVNA TRUCKAR

Diesel och gasoltruckar med lyftkapacitet från 1,5 till 16 ton. Våra 1,5 till 16tons maskiner är i helt nytt utförande nu hösten 2005 med ett stort antal revolutionerade tekniska lösningar som ger mycket fina köregenskaper och tillförlitlig hantering. Ett stort urval av utrustningar och modeller. Garantier 12 månader på fabriksnya truckar.

STÖDBENSTRUCKAR

Stödbensprogrammet från ledtruckar till skjutstativtruckar, högplocktruckar och vridgaffeltruckar. Merparten av maskintyperna i AC utförande med marknadens bästa prestanda och lägsta underhåll. kolla in produkterna på https://www.yale.com/emea/en-gb/# Garantier 12 månader på fabriksnya truckar.

              


Handtruck från Yale.

1150mm nylon/nylon enkelhjul Pris: 3300:- exkl moms.

1150mm nylon/nylon boggiehjul Pris: 3500:- exkl moms.

 

Produktspecifikation

Handtag: Standardhandtag

Gaffelbredd: 520mm

Gaffellängd: 1150mm

Gaffelhjul: Singel nylon – Standard

Styrhjul: Nylon – Standard