Nya Truckar

BT LHM230 Qvicklyft enkelhjul. Pris:3995:- exkl moms.

BT LHM230 Qvicklyft boggiehjul. Pris:4100:- exkl moms.

                                                        

                                                •Längd: 1150 mm

Bredd: 520 mm

•Lastkapacitet: 2300 kg

•Lyfthöjd: 200 mm

•Styrhjul: Nylon

•Lasthjul: Singel/boggie Nylon

 

 

 

 

 

BATTERIDRIVNA TRUCKAR

Vi erbjuder ett komplett program av batteridrivna motvikstruckar med AC teknologi. AC ger utmärkta prestanda, mycket mjuk och exakt körning och låg energiförbrukning. Vi har maskiner i lyftkapacitet 1,0 till 5,5 ton i batteriutförande. All tänkbar utrustning från aggregat till fabrikshytter och svensktillverkade hytter av mycket hög kvalitet.

DIESEL OCH GASOLDRIVNA TRUCKAR

Diesel och gasoltruckar med lyftkapacitet från 1,5 till 16 ton. Våra 1,5 till 16tons maskiner är i helt nytt utförande nu hösten 2005 med ett stort antal revolutionerade tekniska lösningar som ger mycket fina köregenskaper och tillförlitlig hantering. Ett stort urval av utrustningar och modeller.

STÖDBENSTRUCKAR

Stödbensprogrammet från ledtruckar till skjutstativtruckar, högplocktruckar och vridgaffeltruckar. Merparten av maskintyperna i AC utförande med marknadens bästa prestanda och lägsta underhåll. kolla in produkterna på www.yale.com

 

              

 

 

 
 
 

SVENSK TILLVERKNING I VÄRLDSKLASS

I vårt sortiment finns ett tiotal basmodeller, med allt från ståstaplare till plocktruckar. Samtliga truckar är konstruerade för att klara tuffa miljöer utan driftsstopp. En del av produktionen är även inriktad på konstruktion av specialtruckar utifrån kunders önskemål.