Nya Truckar

 

                       

www.yale.com                                                     www.utilev.com

KAMPANJERBJUDANDE

Nya kompakt modellen Yale MP16 är framtagen speciellt för att passa in på lastbilar men är mycket användbar även i trånga utrymme typ butiker och mindre lager. Trots sina mått och ett förmånligt pris har Yale inte gjort avkall på kvalitet och prestanda utan här får man fortsatt en av marknadens bästa maskiner. 

Normalt brukar man säga är att man får vad man betalar men med denna truck till kampanjpris vågar vi påstå att man får mer än man betalar för. 

I priset ingår batteri 24/150Ah och inbyggd laddare.Kampanjen gäller för beställningar inkomna tom 2018-08-31

PRIS: 39000kr exkl moms.


BT Lyftvagn Quicklift

Behöver du en universell handtruck för krävande applikationer? Vår BT Quick Lifter är en idealisk pallyftare för applikationer som kräver höga volymer av pallförflyttning på en daglig basis. Med quick lift-funktion når gafflarna pallen vid första pumpslaget och lyfter pallen vid det andra. Fem pumpslag till max lyfthöjd jämfört med tolv pumpslag på BT Lifter standard.

1150mm/910mm nylon/nylon enkelhjul                       Pris: 4400:- exkl moms.

1150mm nylon/nylon boggiehjul                                  Pris: 4700:- exkl moms.

BT Lyftvagn QuickliftProduktspecifikation Produktspecifikation

Modell: LHM230Q

Handtag: Standardhandtag

Gaffelbredd: 520 mm

Gaffellängd: 1150 mm

Gaffelhjul: Single nylon -Standard

Styrhjul: Nylon - Standard


BATTERIDRIVNA TRUCKAR

Vi erbjuder ett komplett program av batteridrivna motvikstruckar med AC teknologi. AC ger utmärkta prestanda, mycket mjuk och exakt körning och låg energiförbrukning. Vi har maskiner i lyftkapacitet 1,0 till 5,5 ton i batteriutförande. All tänkbar utrustning från aggregat till fabrikshytter och svensktillverkade hytter av mycket hög kvalitet.

DIESEL OCH GASOLDRIVNA TRUCKAR

Diesel och gasoltruckar med lyftkapacitet från 1,5 till 16 ton. Våra 1,5 till 16tons maskiner är i helt nytt utförande nu hösten 2005 med ett stort antal revolutionerade tekniska lösningar som ger mycket fina köregenskaper och tillförlitlig hantering. Ett stort urval av utrustningar och modeller.

STÖDBENSTRUCKAR

Stödbensprogrammet från ledtruckar till skjutstativtruckar, högplocktruckar och vridgaffeltruckar. Merparten av maskintyperna i AC utförande med marknadens bästa prestanda och lägsta underhåll. kolla in produkterna på www.yale.com

 

              


 

 

El 1,5t till 2,0tEl 1,5t till 3,5tDiesel 1,5t till 10t

 


SAFELIFT.

Pris är 89000:- exkl moms.

Liften har en arbetshöjd upp till 5 meter, vilket medför att de flesta användningsområden inomhus täcks.

Max lyft vikt 180kg. Batterier 2x75Ah. Uppfyller högt ställda EU-krav på säkerhet, prestanda och kvalitet.