Lediga tjänster

Serviceledare

ARBETSBESKRIVNING

Som service-ledare på J.A TRUCK AB ansvarar du för att planera, följa upp och säkerställa att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad. Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den överträffar kundens förväntningar.

Du arbetsleder en grupp servicetekniker som arbetar både i verkstan och på fält i Skåne-området. I rollen ingår det löpande personalarbetet och ansvar för exempelvis utvecklingssamtal. Du verkar för att arbetet bedrivs i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget.

I tjänsten förekommer regelbundna resor, främst inom regionen.

ERFARENHET

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande. Du har erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning inom en teknisk bransch. Det är meriterande om du har vana att leda på distans. Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga.

PERSONLIGA KVALIFIKATIONER

För att trivas och passa in i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Din bakgrund
Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskaper om hydraulik, fordonsel, mekanik och förbränningsmaskiner. Du hanterar engelska då många av manualerna är skrivna på engelska. Krav är b-körkort men gärna BE-körkort.

Din profil
Vi söker dig som är driven, engagerad, har teknikintresse och datavana.

• Du har fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden
• Är van att använda dator i jobbet
• Värdesätter självständigt arbete
• Är uthållig och har förmågan att förutse samt prioritera uppgifter och se till att dessa utförs

Din ansökan 
Sök genom att mejla din ansökan och CV till ja-truck@telia.com 
Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag. Märk din ansökan med ”serviceledare”.

 

Vi har alltid behov av duktiga medarbetare, så skicka ditt CV till ja-truck@telia.com

Distrikssäljare.

Servicetekniker