Lediga tjänster

Vi expanderar och söker Distrikssäljare:

Som distriktssäljare kommer du att ansvara för försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar samt tillhörande serviceavtal och andra tjänster. Sortimentet är brett och omfattar alltifrån handtruckar till motviktstruckar. Du utgår ifrån kontoret i Löddeköpinge och bearbetar kunder och prospects i västra Skåne. Du kommer att utveckla befintliga kunder samt bearbeta nya. Kunder är alla företag som behöver en truck, vilket är allt från den lilla butiken till riktigt stora företag med flera truckar.

Du jobbar mot tydliga mål och rollen innebär en hel del frihet, ansvar och egen kreativitet. Till din hjälp har du bl.a. en kompetent serviceorganisation.

Vi söker dig som har/är:

  • minst ett par års erfarenhet av uppsökande försäljning
  • erfarenhet av bearbetning av nya och befintliga kunder
  • ett tekniskt intresse
  • driven och självgående
  • social och öppen
  • en teamplayer

Om dig:

Vi vill komma i kontakt med dig som arbetat med försäljning mot både nya och befintliga kunder och som trivs med bägge delarna. Du har ett visst teknisk intresse och ser tjänsten och branschen som en spännande och intressant utmaning.

Har du tidigare sålt tekniska produkter och tjänster så är det en fördel. Du har minst gymnasieutbildning och goda datakunskaper. Det viktigaste är att du precis som vi andra är social, självgående och gillar att göra affärer. När det gäller kunskap inom branschen är vi många med lång erfarenhet som gärna delar med oss.

Din ansökan 
Sök genom att mejla din ansökan och CV till ja-truck@telia.com 
Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag. 


 

Vi expanderar och söker servicetekniker till Västra Skåne

I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför  felsökningar, service och reparationer av deras truckar. Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor, cirka 5 trucktekniker, att bolla dina dagliga utmaningar med. 
Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar både i verkstan i Löddeköpinge samt kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar.

J.A TRUCK AB serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att våra kunders utrustning, mestadels truckar, fungerar enligt kundens förväntningar.

Din bakgrund
Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskaper om hydraulik, fordonsel, mekanik och förbränningsmaskiner. Du är van att arbeta med dieselmaskiner. Du hanterar engelska då många av manualerna är skrivna på engelska. Krav är b-körkort men gärna BE-körkort.

Din profil
Vi söker dig som är driven, engagerad, har teknikintresse och datavana.

• Du har fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden
• Är van att använda dator i jobbet
• Värdesätter självständigt arbete
• Är uthållig och har förmågan att förutse samt prioritera uppgifter och se till att dessa utförs

J.A TRUCK AB  tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver.

Din ansökan 
Sök genom att mejla din ansökan och CV till ja-truck@telia.com 
Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag. 
 


 

Vi expanderar och söker verkstadstekniker.

Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar och diesel/gasoltruckar både i verkstan i Löddeköpinge samt kunders truckar med ett stort engagemang och har eget kundansvar. J.A TRUCK AB serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att våra kunders utrustning, mestadels truckar, fungerar enligt kundens förväntningar. 

Din bakgrund 
Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar/entreprenadmaskiner är meriterande samt kunskaper om hydraulik, fordonsel, mekanik och förbränningsmaskiner. Du är van att arbeta med dieselmaskiner. Du hanterar engelska då många av manualerna är skrivna på engelska. Krav är BE-körkort. Då du kommer att sköta våra ny/demo leveranser. 

Din profil 
Vi söker dig som är driven, engagerad, har teknikintresse och datavana. 
* Du har fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden 
* Är van att använda dator i jobbet 
* Värdesätter självständigt arbete 
* Är uthållig och har förmågan att förutse samt prioritera uppgifter och se till att dessa utförs 

J.A TRUCK AB tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver. 

Din ansökan 
Sök genom att mejla din ansökan och CV till ja-truck@telia.com 
Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag.